Ekonomski i Ekološki pogled na stil vožnje vozača

Znate koje je najbolje terensko vozilo?
Ono službeno...

Sigurno Vam je poznat ovaj stari i istinit vic. Mnoga službena vozila „ne prežive“ ni par godina a da ne idu na generalku. Ako tražite rešenje, mi Vam ga nudimo.

Naš sistem EkoDrive nudi procenu stila vožnje Vaših vozača. Nemorate da sedite sa njima u kabini, niti da ih pratite. Dovoljno je da u vozilo ugradite uređaj koje će pratiti stil vožnje u sledećim parametrima:

  • Poštovanje maksimalne dozvoljene brzine
  • Procena ubrzavanja vozača
  • Procena kočenja vozača
  • Procena komfora vožnje (prolazak kroz krivine)


Bezplatná zápožička

Precizni i osetljivi 3D žiro senzori procenjuju da li je Vaš vozač trkač i obožava vožnju u stilu gas-kočnica, ili se ponaša ekonomično. Sistem će proceniti kako vozač vozi: ubrzavanje i kočenje, poštovanje saobraćajnih propisa u oblasti brzine, popisaće Vam rizike od nesreće, greške u ponašanju vozača i u stilu vožnje.

Štaviše, sistem će Vam prikazati ekonomski proračun za koliko su porasli Vaši troškovi potrošnje goriva, za prekomerno habanje guma ili drugih komponenti vozila.

Saznaćete da na 100 km imate možda i 30-40% veće troškove samo zato to Vaši zaposleni vole energičan stil vožnje. Osim drugih funkcja saznaćete i to koliko negativno utiče stil vožnje Vaših vozača na životnu sredinu povećanjem emisija CO2, povećanjem buke ili podizanjem prašine.

U razvoju, istraživanju i ispitivanju sistema EkoDrive smo sarađivali sa stručnjacima iz ove oblasti:Andis s.r.o., SLOVDEKRA s.r.o., Výskumný ústav dopravný, a.s., Žilina i drugi...

Ako Vas je ova tema zainteresovala pozovite nas i dogovorite neobavezujuću prezentaciju sistema sa kojim možete značajno da uštedite i smanjite troškove za Vaša sužbena vozila.

Do kada će najbolje terensko vozilo biti Vaše službeno?